Takaisin
Määräalennus
Keto Boost Electrolytes, 170 g, Green Tea & Lemon

Boost Electrolytes, 170 g, Green Tea & Lemon

M-Nutrition
Määräalennus
5 arvostelu

20.90 €
Norm.hinta 20.90 €
122.94 € / kg
Loppu varastosta
5 arvostelu

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

20.90 €

2 kpl

37.62 €
-10%

3 kpl

53.28 €
-15%

4 kpl

66.88 €
-20%
Voimassa myös, kun ostat eri makuja
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #42-990.MASTER | EAN 6430047854696
Keto Boost Electrolytes M-Nutritionilta kuuluu rasvanpolttotuotteiden kategoriaan ja sisältää vihreää teetä, guaranaa, vitamiineja ja mineraaleja.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Keto Boost Electrolytes on erityisesti suunniteltu sinulle, joka olet ketogeenisella tai vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Tuote kuuluu rasvanpolttotuotteiden kategoriaan, mutta se sekoitetaan veteen ja sen tärkeimmät ominaisuudet ovat vitamiinit, mineraalit, vihreä tee ja guarana. 

  • Suunniteltu vähähiilihydraattisella ruokavaliolla olevalle
  • Sisältää vihreää teetä
  • Ainutlaatuinen sekoitus mineraaleja ja vitamiineja
  • Sekoitetaan maistuvaksi juomaksi

Ketogeeninen tai vähähiilihydraattinen ruokavalio edellyttää perehtymistä siihen, mitä syö ja mitä ravintolisiä ottaa. Sen vuoksi M-Nutrition on kehittänyt Keto Boost Electrolytes -juomajauheen, joka kuuluu veteen sekoitettaviin rasvanpolttotuotteisiin. Keto Boost Electrolytes keskittyy vihreään teehen, guaranaan, vitamiineihin ja mineraaleihin tärkeimpinä ainesosinaan, mikä tekee siitä erinomaisen juoma, jota voi nauttia milloin tahansa päivän aikana. 

Keto Boost Electrolytes sisältää 400 mg vihreää teetä per annos. Tee on yksi maailman yleisimmistä juomista. Vihreä tee eroaa mustasta teestä siinä, ettei sitä ole fermentoitu, minkä ansiosta teelehti säilyttää ainesosansa aivan toisella tavalla. Vihreä tee sisältyy nykyisin moneen ravintolisään, etenkin rasvanpolttotuotteisiin. 

Keto Boost Electrolytes tarjoaa myös kattavan sekoituksen vitamiineja ja mineraaleja. Tiukassa ketogeenisessa ruokavaliossa tai vähähiilihydraattisessa ravinnossa useiden vitamiinien ja mineraalien saanti voi jäädä vähäiseksi, jolloin tarvitaan ravintolisiä. M-Nutrition on kehittänyt huolellisesti sekoituksen juuri sitä varten.  

Tätä tuotetta voit nauttia ennen kuin lähdet aamukävelylle, treenin aikana tai milloin tahansa päivän aikana, kun haluat juoda herkullista juomaa, joka sopii elämäntapaasi. 

Annosten määrä pakkauksessa: 34 kpl

Suositeltu päiväannos: Sekoita 1 mitallinen (5 g) 4 – 5 dl:aan vettä shakerissa ja sekoita hyvin. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. 

Aktiiviainesosat:

Aktiiviainesosat:

1 mitallinen (5 g)

DRI %

Vihreä tee

400 mg

 

Kalium

258 mg

13

Kloridi

234 mg

29

Natrium

109 mg

5

Guarana

100 mg

 

Magnesium

58,1 mg

15

C-vitamiini

30 mg

38

B6-vitamiini

5,6 mg

400

B12-vitamiini

150 µg

6 000

Ainesosat ja allergeenit: 

Happamuudensäätöaine (omenahappo), kaliumkloridi, makeutusaine (erytritoli), luonnolliset aromit, vihreä tee -jauhe (Camellia sinensis), trinatriumsitraatti, sitruunamehujauhe, magnesiumsitraatti, makeutusaine (stevioliglykosidi), guaranauute (Paullinia cupana), C-vitamiini (askorbiinihappo), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B12-vitamiini (syanokobalamiini), maltodekstriini, väri (kupariklorofylliini). 

Sisältää sokerialkoholeja. Liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa laksatiivisia vaikutuksia.

Valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään PÄHKINÖITÄ, MAITOA ja VILJOJA.

Säilytys: 

Säilytetään poissa lasten ulottuvilta hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Lisätietoja:

Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Suositeltua päiväannosta ei tulisi ylittää. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Otathan huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ravinnon sekä terveellisen elämäntyylin merkityksen. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on sairaus tai saat lääkehoitoa, otathan yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä.