Takaisin
BOSU Home Balance Trainer

BOSU Home Balance Trainer

BOSU

269.90 €
Norm.hinta 269.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #2002R

BOSU® Home Balance Trainer -tasapainopallon kanssa voit helposti treenata kotona. Tasapainopallolla on mahdollista treenata useita lihasryhmiä samanaikaisesti. 

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

BOSU® Home Balance Trainer - Kehitetty kotikäyttöön

BOSU® on kehittänyt tasapainopalloja jo vuodesta 1999. Tämäntyyppistä tasapainopalloa käyttävät monet niin ammattilaisurheilijat ja lääkintävoimistelijat kuin kuntoilijatkin, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa. Tasapainopallo koostuu kahdesta osasta, puolipallosta ja vakaasta pohjalevystä. Tarkoitus on, että voit käyttää molempia osia, sillä tarkoittaahan BOSU® nimenomaan Both Sides Up.

Puolipallo-osa on valmistettu vinyylistä. Tämä materiaali antaa hyvää pitoa treenaamiseen. Lisäksi tasapainopallossa on useita kohokuvioisia ympyröitä keskikohdan ympärillä. Ne parantavat otteesi pitoa treenatessasi. 

  • Monikäyttöinen
  • Voidaan käyttää voimaharjoitteluun, tasapainoharjoitteluun sekä kuntoliikuntaan
  • Liukumaton design parempaan pitoon

Yritys BOSU® on hyvin tietoinen kaikista, jotka tykkäävät treenata kotona. Kaikilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta mennä kuntosalille. BOSU® Home Balance Trainer on kehitetty erityisesti käytettäväksi kotona. 

Tasapainopallon pohjalevyssä on kuusi kumijalkaa, jotka varmistavat että tasapainopallo seisoo tukevasti kaiken tyyppisillä lattiapinnoilla. Kumijalat estävät myös lattian naarmuuntumisen treenatessa. Kun olet saanut harjoittelusi tehtyä, tasapainopallo on helppo varastoida pois näkyvistä. 

Aloita treenaaminen kotona jo tänään tilaamalla tämä tasapainopallo.

Tuotetiedot: Tasapainopallo painaa 9 kg. Sen halkaisija on 63,5 cm ja pohjalevy valmistettu polyeteenistä. Puolipallo on vinyyliä ja sen korkeus on 25,4 cm. Pakkaukseen sisältyy tasapainopallo, käyttöopas ja käsipumppu. Lisäksi on mahdollista ladata kaksi harjoitusvideota, joiden harjoituksiin löytyvät ohjeet käyttöoppaasta. 

Muuta: Käyttäjän maksimipaino 135 kg. 90 päivän takuu.