Takaisin
SPRING SALE
30%
Elit SPEED 213 g

Elit SPEED 213 g

Elit Nutrition
SPRING SALE
30%

27.93 €
Alin 30 päivän hinta 39.90 € (-30%) Norm.hinta 39.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #10512-21R

SPEED 213 g on ravintolisä Elit Nutritionilta. PWO, jossa on edistyneitä ainesosia tiivistetyssä muodossa raskaisiin harjoituksiin.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Elit Nutrition on poistanut SPEED tehonlisääjästä kaiken tarpeettoman ja säilyttänyt aktiivisten ainesosien ytimen. Valittu joukko aineita, joita urheilijat arvostavat ympäri maailman. Tämä on yhtä yksinkertainen kuin edistynyt PWO, ja se tulee kokea!

  • Edistynyt PWO
  • Brainberry® och S7™
  • 300 mg kofeiinia annosta kohti
  • Tiivistetty sisältö

SPEED on PWO sinulle, joka tiedät tarkalleen mitä haluat. Elit Nutrition on tutkinut huolellisesti erilaisia PWO tuotteita vuosien varrella ja nähnyt, mitkä ainesosat ovat hävinneet ja mitkä ovat edelleen arvostettuja ympäri maailmaa. Nämä löytyvät SPEEDistä ja ne on täydennetty moderneilla aktiivisilla ainesosilla.

SPEED on tiivistetty PWO, jossa kaikki tarpeeton on poistettu. Jäljellä on ydin hyvin annosteltuja ainesosia, kuten arginiinia, sitrulliinia, beeta-alaniinia ja tietenkin reilu annos 300 mg kofeiinia. Brainberry® ja S7™ avulla SPEEDistä tulee poikkeuksellinen tuote, jota kannattaa kokeilla.

Yksi annos on vain 8,5 g. Sekoita veteen, juo noin 30 minuuttia ennen harjoittelua, jotta elimistö ehtii imeä kaikki aineet ja olet valmis intensiiviseen harjoitteluun.

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 25 kpl.

Suositeltu päiväannos: Sekoita 1 mitallinen(8,5 g) 3 dl:aan vettä shakerissa ja juo noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ylitä suositeltua vuorokausiannosta.

Sisältö:

1 mitta (8,5 g)

DRI % *

Beeta-alaniini

2 500 mg

 

L-sitrulliinimalaatti

2 250 mg

 

L-arginiini

2 250 mg

 

Kofeiini

300 mg

 

Brainberry®

65 mg

 

B3-vitamiini

16 mg

100

S7™

50 mg

 

 

* Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Pear: Beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, arginiini, kofeiini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), aromit, Brainberry® (Aronia melanocarpa -uute), S7™ (vihreä kahvipapu) uute, vihreä tee, kurkuma, hapankirsikat, mustikat, parsakaali, lehtikaali), B3-vitamiini (nikotiiniamidi).

Peach: Beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, arginiini, kofeiini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), aromit, Brainberry® (Aronia melanocarpa -uute), S7™ (vihreä kahvipapuuute, vihreä tee, kurkuma, hapankirsikat, mustikat, parsakaali, lehtikaali), väri (riboflaviini), B3-vitamiini (nikotiiniamidi).

Mango: Beeta-alaniini, sitrulliinimalaatti, arginiini, kofeiini, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, trikalsiumfosfaatti), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami-K), aromit, Brainberry® (Aronia melanocarpa -uute), S7™ (vihreä kahvipapuuute, vihreä tee, kurkuma, hapankirsikat, mustikat, parsakaali, lehtikaali), väri (riboflaviini), B3-vitamiini (nikotiiniamidi).

Säilytys:

Säilytä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai sinulla on lääkitys, sinun tulee olla yhteydessä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä.Sisältää makeutusaineita. Sisältää kofeiinia (300 mg/annos). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville.