Takaisin
Hydro BCAA, 30 servings

Hydro BCAA, 30 servings

Pro Supps

33.90 €
Norm.hinta 33.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9796-0203-01R
Hydro BCAA on Pro Suppsin lisäravinne, joka sisältää BCAA:ta, EAA:ta ja mineraaleja. Sopii käytettäväksi ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen. Saatavilla useissa hyvissä mauissa.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Hydro BCAA on huolellisesti suunniteltu, treenin yhteydessä käytettävä tuote, joka sisältää yhdistelmän BCAA:ta ja EAA:ta yhdessä tuotteessa, siihen on myös lisättyä mineraaleja. Yksi annos sisältää uskomattomat 10 000 mg EAA:ta, josta 3 000 mg on BCAA:ta. 

  • Sisältää yhteensä 10 000 mg EAA, josta 3 000 mg BCAA
  • Lisättynä natrium ja kalium
  • Virkistävät ja lyömättömät maut
  • Ei keinotekoisia väriaineita

Hydro BCAA on lisäravinne, joka sisältää täydet 10 000 mg vapaita aminohappoja per annos. Ne ovat välttämättömiä ja 3 000 mg näistä on BCAA:ta. Hydro BCAA on kehitetty käytettäväksi erityisesti treenin yhteydessä, ennen, sen aikana tai jälkeen. Reilun aminohappoannoksen lisäksi Hydro BCAA sisältää myös mineraaleja kalium ja natrium.  

Noin puolet kaikista aminohapoista on välttämättömiä, mikä tarkoittaa, että ne tulee saada ravinnosta, kroppamme ei valmista niitä itse. Näistä välttämättömistä aminohapoista ainoastaan kolme ovat haarautuvia: Leusiini, isoleusiini ja valiini. Näitä esiintyy laajasti esimerkiksi lihaskudoksissa.

Hydro BCAA on korkeasti annosteltu, yksi mittakauha riittää. Jos käytät myös PWO-tuotetta, suosittelemme Hydro BCAA:n käyttöä joko treenin aikana tai sen jälkeen vähentääksesi juuri ennen treeniä juotavan nesteen määrää. Juomalla Hydro BCAA:ta treenin aikana, tarjoat kehollesi 10 000 mg aminohappoja, mineraaleja sekä extra vettä. Täydellinen intra-workout.

Annoksia pakkauksessa: 30  

Suositeltu päivittäisannos: 1 mittakauha (13,8 g) Hydro BCAA:ta sekoitetaan 2,5 - 3 dl vettä. Nauti kerran päivässä, parhaan vaikutuksen saamiseksi treenin yhteydessä (ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen). Suositeltua päivittäisannosta ei tule ylittää.

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (13,8 g) HydroBCAA blandas i 2,5 - 3 dl vatten. Intag 1 gång per dag, för maximal effekt i samband med träning (innan, under eller efter). Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Produkten innehåller sötningsmedel.

Sisältö:

Per mitta (13,8 g)

RDA % *

L-Leusiini (BCAA)

3 500 mg

L-Isoleusiini (BCAA)

1 750 mg

L-Valiini (BCAA)

1 750 mg

L-Treoniini

1 749 mg

L-Fenylalaniini

700 mg

L-Lysiini

500 mg

Kalium (Kaliumkloridi)

100 mg

5

Natrium (Natriumsitraatti)

50 mg

2

L-Tryptofaani

50 mg

L-Histidiini

50 mg

L-Metioniini

1 mg

*Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Fruit Punch: Aminohapposekoitus (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-treoniini, L-fenylalaniini, L-lysiini, L-Histidiini, L-metioniini), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (sukraloosi), kaliumklorid,i natriumsitraatti, väri (†alluranpunainen, †para-orange).

Watermelon Aminohapposekoitus (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-treoniini, L-fenylalaniini, L-lysiini, L-Histidiini, L-metioniini), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), makeutusaine (sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kaliumkloridi, natriumsitraatti, väri (vihannesmehujauhe).

Blue raz: Aminohapposekoitus (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, L-treoniini, L-fenylalaniini, L-lysiini, L-Histidiini, L-metioniini), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), makeutusaine (sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kaliumkloridi, natriumsitraatti, väri (briljantinsininen).

Tuote sisältää FENYYLIALANIININ lähteen.

†Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käytökseen ja keskittymiskykyyn.

Säilytys:

Säilytetään hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai sinulla on lääkitys, sinun tulee olla yhteydessä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Tuote sisältää makeutusaineita.