Kylmäpuristettu Jojobaöljy
Crearome kylmäpuristettu Jojobaöljy on en puolirasvainen, kevyt ja mieto öljy, joka sisältää vahamaisia rasvahappoja, ja suojaa olematta liian rasvainen. Pitää ihon pehmeänä. Käytetään erilaisissa tuotteissa, myös hiustuotteissa.
Tieteellinen nimi:
Simmondsia chinensis
Säilyvyys:
3-4 vuotta
Innehåll: Kallpressad jojobaolja.
INCI: Simmondsia chinensis oil (växtdel: frö).
Ursprungsland: Argentina
Hållbarhet: 3-4 år