Takaisin
Määräalennus
Kollagen Pulver 175 g

Kollagen Jauhe, 175 g

Elexir Pharma
Määräalennus

21.00 €
Norm.hinta 21.00 €
120.00 € / kg
Loppu varastosta

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

21.00 €

2 kpl

37.80 €
-10%

3 kpl

53.55 €
-15%

4 kpl

67.20 €
-20%
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A7702.MASTER | EAN 7350023031219

Kollageenijauhe Elexir Pharmalta on ravintolisä, joka sisältää keholle tärkeimpiä proteiineja. Kollageenia löytyy kehossa muun muassa sidekudoksista, rustoista, nivelistä ja ihosta. Jauhe liukenee helposti nesteeseen.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Kollageeni on yksi kehon tärkeimmistä proteiineista, pääosin siksi, että sitä esiintyy esimerkiksi sidekudoksissa, rustoissa, nivelissä ja ihossa. Tämä ravintolisä sisältää kaloista peräisin olevaa kollageenia.

Kollageenia tarvitaan
Keho käyttää kollageenia useissa kehonosissa. Ylimääräisen kollageenin ottamisessa tämän Elexir Pharman kollageenijauheen muodossa on monia etuja. Muutamia tämän ravintolisän tarjoamia hyötyjä:

  • Kollageeni luonnonvaraisista kaloista
  • Hydrolysoitu ravintolisä paremmalla imeytyvyydellä
  • Liukenee helposti mihin tahansa nesteeseen
  • Kuituproteiini

Kollageeni on kuituproteiini, joka voi koostua erilaisista aminohapoista. Yleisimmin se esiintyy arginiinin, alaniinin, proliinin, glysiinin ja glutamiinihapon muodossa. Kaikki kehosi sidekudokset sisältävät kollageenia ja sidekudokset luovat vahvuutta kehon muihin kudoksiin. Ikääntyessä kehon kollageeni alkaa menettää joustavuuttaan ja kuivua. Muut tekijät, kuten auringonvalo, voivat nekin vaikuttaa kehon kollageeniin.

Hydrolysoitu kollageeni
Voit nostaa kehon kollageenitasoja käyttämällä tämän ravintolisän sisältämää hydrolysoitua kollageenia. Tarkemmin sanottuna ravintolisä voi optimoida kehon oman kyvyn valmistaa kollageenia varmistamalla, että tarvittavat rakennuspalikat ovat saatavilla riittävän korkeilla tasoilla. Hydrolyysi helpottaa ravintolisän sisällön imeytymistä kehoon.

Tyypin I kollageeni
Kollageeni on jaettu neljään ryhmään. Juuri tämä kollageeni on tyypin I kollageeni, jota esiintyy pääasiassa luissa. Ravintolisän sisältö on peräisin luonnonvaraisista kaloista (Pohjois-Atlantilta). Kalastus puolestaan noudattaa EU:n vastuullisen kalastuksen direktiiviä. Tämä on puhdas kollageenituote, tarkoittaen sitä, että ravintolisä ei sisällä mitään muita ainesosia.

Kenelle tämä ravintolisä sopii?
Henkilöille, joilla on niveltauteja, kuten nivelrikko, voivat hyötyä tästä ravintolisästä. Tuote sopii myös henkilöille, joilla on erityisruokavalioita, kuten esimerkiksi vegaanit, kasvissyöjät tai allergikot. Iäkkäämmät ihmiset voivat hekin käyttää tätä ravintolisää, sillä ikääntyminen vaikuttaa kehon kollageeniin. Säännöllisesti liikkuvat ihmiset voivat käyttää tätä ravintolisää nivelterveytensä parantamiseksi.

Tee kuten monet muut ennen sinua ja käytä tätä Elexir Pharman kollageenijauhetta kehon kollageenitasojen parantamiseksi.

Annostus: Suositeltu päivittäinen annos on 5 grammaa jauhetta (kaksi kauhallista). Nautitaan tyhjään vatsaan ennen aamiaista, yhdessä vesilasillisen kanssa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

Annoksia pakkauksessa: Yksi pakkaus sisältää 175 grammaa kollageenijauhetta, josta tulee 35 annosta.

Päiväannoksen (5 g) sisältö
Hydrolysoitu kalakollageeni 5 g

Sisältö: Hydrolysoitu kalakollageeni (merellisestä lähteestä, Gadus morhua).

Säilytys: Säilytettävä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa valolta suojattuna sekä lasten ulottumattomissa.

Lisätietoja: Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota. Mikäli olet raskaana, imetät, tai sinulla on sairauksia tai lääkitys, tulee sinun aina ottaa yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttämistä. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisten elämäntapojen merkitys.