0
0
0
0

HAUSKAA JUHANNUSTA! 🌞

Takaisin
Swedish supplements Kre-Alkalyn 120 caps

Kre-Alkalyn, 120 caps

Swedish Supplements

32.90 €
365.56 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #890936-1.MASTER | EAN 7350069383532
Kre-Alkalyn® Swedish Supplementsin patentoitua pH-puskuroitua kreatiinia sisältävä valmiste, joka parantaa suorituskykyä!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Kre-Alkalyn® - Swedish Supplementsin patentoitua pH-puskuroitua kreatiinia sisältävä valmiste, joka parantaa suorituskykyä!

  • Lisää räjähtävää lihasvoimaa
  • Nopea vaikutus

Kre-Alkalyn® on erittäin stabiili ja hyvin imeytyvä kreatiini vaativien urheilijoiden käyttöön. Aine ei muunnu jäännöstuote kreatiniiniksi sen joutuessa tekemisiin happojen kanssa, minkä ansiosta sillä on pienempi riski kerätä nestettä kehoon ja aiheuttaa mahaongelmia.

Kreatiini on tutkituimpia suorituskykyä parantavia ravintolisiä. Se varustaa lihakset tehokkaalla polttoaineella, jota käytetään anaerobisissa ja räjähtävissä suorituksissa kuten voimaharjoittelussa ja pikajuoksussa.

Ota Swedish Supplementsin Kre-Alkalyn® käyttöön, kun haluat ottaa täydet tehot irti kropastasi!

Annostus: Ota enintään 4 kapselia päivässä. 

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

 

Ainesosat Per 1 kapseli Per 2 kapselia Per 4 kapselia
KRE-ALKALYN® (Puskuroitu Kreatiinimonohydraatti) 750 mg 1500 mg 3000 mg

Muut ainesosat: KRE-ALKALYN® (puskuroitu kreatiinimonohydraatti), kasvikapseli [HPMC, läpinäkyvä], paakkuuntumisenestoaine (E470b, E551).