Takaisin
SPRING SALE
10%
Olimp Lions Mane Mushroom, 60 caps

Lions Mane Mushroom, 60 caps

Olimp Sports Nutrition
SPRING SALE
10%

17.91 €
Alin 30 päivän hinta 19.90 € (-10%) Norm.hinta 19.90 €
66.33 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #8202231.MASTER | EAN 5901330092077

Lions Mane Mushroom, 60 kapselia, on ravintolisä Olimpilta, joka on standardoitu piikkisianharjasienen beetaglukaaneille. Tuote on Vegaaninen ja ilman tarpeettomia lisäaineita.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Lions Mane Mushroom, 60 kapselia, on ravintolisä Olimpilta, joka on standardoitu piikkisianharjasienen beetaglukaaneille. Tuote on vegaaninen ja ilman tarpeettomia lisäaineita.

Piikkisianharjasieni, jota kutsutaan myös lioninharjaseeneksi, on saanut yhä enemmän huomiota länsimaissa viime vuosina. Olimpin Lioninharja on puhdas tuote, joka tarjoaa 500 mg piikkisianharjasientä kapselia kohti, standardoitu 125 mg beetaglukaaneille. Täysin ilman tarpeettomia lisäaineita ja täysin vegaaninen.

• 500 mg piikkisianharjasientä

• 125 mg beetaglukaaneja

• Vegaaninen

• Ei tarpeettomia lisäaineita

Piikkisianharjasieni, jota kutsutaan myös lioninharjaseeneksi, tunnetaan latinankielisellä nimellä Hericium erinaceus. Tätä sientä on käytetty ihmisillä hyvin pitkän ajan ja se löytyy monista eri kulttuureista. Sieni on saanut uutta huomiota länsimaissa, kun yhä enemmän tutkimustietoa on tullut saataville.

Piikkisianharjasieniä esiintyy Ruotsissa, mutta se on hyvin harvinainen. Se kasvaa kuolleilla puilla ja sillä on ainutlaatuinen ulkonäkö, joka muistuttaa leijonanharjaa tai piikkisian piikkejä. Aasiassa se on paljon yleisempi, ja sientä voidaan myös viljellä.

Olimpin Lioninharja on puhdas tuote. Jokainen kapseli tarjoaa 500 mg sieniuutetta, joka on standardoitu 125 mg beetaglukaaneille, jotta varmistetaan tarkka annostelu jokaisella kapselilla. Tämä on täysin vegaaninen tuote ilman täyteaineita ja muita tarpeettomia ainesosia.

Annosmäärä yhtä pakkausta kohden: 60 annosta.

Sisältö:

Ainesosat:

1 kapseli

Hericium erinaceus

500 mg

  • josta beetaglukaaneja

125 mg

Ainesosat ja allergiatiedot:

Piikkisianharjasienen hedelmäruotouute (Hericium erinaceus (Bull.) Pers.) 10:1, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Säilytys:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Muuta tietoa:

Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Suositeltua päivittäistä annosta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Muista monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisten elämäntapojen merkitys. Tuote on tarkoitettu terveille yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, sairastat tai käytät lääkkeitä, ota yhteys lääkäriin ennen tuotteen käyttöä.