Opas:

Näin valitset oikean proteiinin

Onko sinun hankala päättää kaikkien vaihtoehtojen joukosta tai muuten vaikea löytää omiin tavoitteisiisi sopivaa tuotetta? Ei hätää, me autamme sinua! Alla näet kolme ehdotusta proteiinijauheista, jotka sopivat eri tilanteisiin. Mikäli olet yhä epävarma siitä, minkä tuotteen ottaisit, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja saada henkilökohtaista ohjausta. 

1. Treenin jälkeen

Etsitkö proteiinijauhetta, jonka vaikutus on nopeaa harjoituksen jälkeen? Sitten sinun pitäisi sijoittaa heraproteiiniin! Hera-80-proteiinia on saatavana yli 15 eri maussa ja se on Pohjois-Euroopan myydyin proteiinijauhe kaikista luokista. Hera-100 on koostumuseltaan erittäin tiiviissä paketissa, vähän kaloreita ja vapaa laktoosista. SmartSupps Whey on markkinoiden edullisin tuote hyvällä laadulla.


Top 3-treenin jälkeen proteiinit

Myyntimenestys
+ 26 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 26 vaihtoehtoa
26.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
+ 11 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 11 vaihtoehtoa
34.90 €
Osta
Osta
+ 5 vaihtoehtoa
24.90 €
Osta
Osta

2. Iltaisin

Etsitkö proteiinia, joka pitää sinut kylläisenä ja ravitsee lihaksia koko yön? Vastaus tähän on speltti kaseiini. Proteiinilähde, jolla on hidas imeytyminen. Supreme kaseiini on kategorian suosituin tuote, Supreme Night Time Protein on rikastettu ZMA: lla ja SmartSupps kaseiini tarjoaa markkinoiden alimman kilohinnan!


Top 3 iltaproteiini

Myyntimenestys
+ 9 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 9 vaihtoehtoa
24.90 €
Osta
Osta
+ 1 vaihtoehto
29.90 €
Osta
Osta

3. Välipalana

Etsitkö hyödyllistä ja käytännöllistä välipalavaihtoehtoa? Sekoiteproteiini yhdistää sekä heran että kaseiinin ominaisuudet - ei liian nopeasti, ei liian hitaasti ja tyydyttävästi. Any Time Protein asettaa standardin, Vegan Blend on täydellinen niille, jotka etsivät vihannesvaihtoehtoa, ja Goodlife-proteiinijauhe on mahdollisesti herkullisin tuote koko tuotevalikoimasta!Top-3 Välipalaproteiini

+ 2 vaihtoehtoa
28.90 €
Osta
Osta
+ 2 vaihtoehtoa
25.90 €
Osta
Osta