
Ruokaisat lounaspannukakut
Kun et saa pannareista tarpeeksesi ja haluaisit syödä niitä enemmänkin, kuin vain aamupalaksi, on tämä resepti sinulle! Täyttävä ja terveellinen variantti pannukakusta sopii täydellisesti lounaaksi. Rapea pinta ja pehmeä, maukas sisus. Tässä reseptissä laitoimme pannukakkujen päälle avokadoa, crème fraichea ja tuoretta korianteria, mutta voit toki syödä omat pannukakkusi ihan minkä tahansa päällisten kanssa.
Ainesosat
6 PIENTÄ PANNUKAKKUA
80 g Instant Oats, Star Nutrition
½ tl leivinjauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
½ tl paprikajauhetta
ripaus suolaa ja pippuria
½ punasipuli
2 valkosipulinkynttä
½ punainen paprika
150 ml vapaavalintaista maitoa
50 ml Liquid Egg Whites, Star Nutrition
1 rkl puristettua sitruunamehua
Hieman kookosöljyä paistamiseen
Toimi näin
- Pilko punasipuli ja valkosipuli hienoksi silpuksi.
- Pilko paprika pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita kaurajauho, leivinjauhe ja mausteet kulhossa.
- Kaada mukaan munanvalkuaiset, maito ja hieman sitruunamehua. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
- Sekoita punasipuli, valkosipuli ja paprika taikinaan.
- Paista kookosöljyssä keskilämmöllä 1-2 minuuttia, kunnes pannukakku on saanut kauniin värin.
- Asettele lautaselle ja päällystä avokadolla, crème fraiche -nokareella ja tuoreella korianterilla. Hyvää ruokahalua!
Ravintosisältö
Koko reseptin ravintosisältö
- Energiaa 428 kcal
- Rasvaa 8 g
- Hiilihydraatteja 64 g
- Proteiinia 20 g