Tämä leipä on sekä vegaaninen että vatsaystävällinen, ja siinä on ilmava rakenne ja korkea proteiinipitoisuus.
Sukrin Fiberbröd on leipäsekoitus, joka tarjoaa runsaasti kuitua ja proteiinia sisältävää leipää. Se on helppo leipoa ja sopii niille, jotka haluavat ravitsevan vaihtoehdon. Leipä ei sisällä kananmunaa eikä inuliinia, mikä tekee siitä vegaanisen ja vatsaa hellävaraisemman. Leivontaa varten sekoita leipäsekoitus veteen, muotoile leiviksi tai sämpylöiksi ja paista uunissa. Leipä voidaan säilyttää jääkaapissa tai pakastaa säilyvyyden pidentämiseksi.
Ainesosat: Siemenet ja ytimet (auringonkukka, psyllium, seesami, kurpitsa, pellavansiemenet), kuidut (sokerijuurikas, kaura, herne), seesamijauho, herneproteiini, vähärasvainen pellavansiemenjauho, arominvahventeet (erytritoli), mineraalisuola (kaliumkloridi, natriumkloridi), happamuudensäätöaineet (difosfaatti, natriumbikarbonaatti).
Ravintosisältö 100 g valmista leipää kohti:
Ravintosisältö | 100 g:aa kohti |
---|---|
Energiasisältö | 707 kJ / 169 kcal |
Rasvapitoisuus | 9,2 g |
josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1,4 g |
Hiilihydraatit | 2,3 g |
joista sokereita | 0,7 g |
ravintokuitua | 17 g |
Proteiini | 11 g |
suola | 1,3 g |