Siirry suoraan pääsisältöön
Takaisin

Hasselpähkinävaahdosta 83 g

SUKRIN
0 arvostelu

3.00 €
Norm.hinta 3.00 €
Varastossa
0 arvostelu

product.backinstock.successmessage Myydään 1 kpl pakkauksissa. Minimimäärä per tilaus: 1 kpl
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #A62114-31.MASTER | EAN 7090017542962

Nauti herkullisesta hasselpähkinävaahdosta Sukrin Hazelnut Mousse -jälkiruoalla, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Lue lisää

Tässä mousseessa yhdistyvät samettinen koostumus sekä Sukrinin ja stevian luonnollinen makeus, mikä tekee siitä loistavan valinnan jälkiruoan ystäville.

  • Luonnollisesti makeutettu Sukrinilla ja stevialla.
  • Samettinen koostumus
  • Voidaan valmistaa erilaisilla maitovaihtoehdoilla

Sukrin Hazelnut Mousse on maukas jälkiruoka, joka on helppo valmistaa. Sekoita koko pakkaus 2 dl kevytmaitoa ja vatkaa voimakkaasti 3-5 minuuttia. Jätä mousse jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua. Moussea voi valmistaa myös soija-, kaura- tai mantelimaidolla. Voit lisätä joukkoon suklaalastuja, hienonnettuja pähkinöitä tai tuoreita marjoja, jos haluat vaihtelua.

Moussea voi käyttää myös kakkujen täytteenä tai jäädytettynä jäätelönä. Yhdestä paketista saa neljä annosta.

 

Ravintosisältö 100 grammaa kohti
Energiasisältö 503 kJ / 121 kcal
Rasvapitoisuus 6,2 g
Josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,7 g
Hiilihydraatit 19 g
joista sokereita 6,1 g
joista polyoleja 9,3 g
Ravintokuidut 5,2 g
Proteiini 4,4 g
Suolapitoisuus 0,20 g
Nettohiilihydraatit 9,3 g

Ainesosat: Vaahdotettu emulgointiaine (glukoosi, kookosöljy, emulgointiaine: rasvahappojen mono- ja diglyseridien maitohappoesterit, maitoproteiini, stabilointiaine: natriumalginaatti), makeutusaine (erytritoli), inuliini (sikurijuurikuitu), vähärasvainen kaakao (13 %), sakeuttamisaine (asetyloitu tärkkelysadipaatti), aromit, suola, makeutusaine (stevian steviolglykosidit). Luonnollinen sokeripitoisuus.