Takaisin
SUPER PUMP, 400 g

SUPER PUMP, 400 g

Elit Nutrition

35.90 €

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Maku:
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #10571R
SUPER PUMP är en revolutionerande nyhet på marknaden. Kombinationen av EAA komplex och kraftfulla ingredienser för pump främjar enorm muskelfyllighet & vaskularitet!
Lue lisää
Suositut tuotteet:
Myyntimenestys
8.90 €
Osta Osta
Myyntimenestys
9.90 €
Myyntimenestys
19.90 €
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

SUPER PUMP är en revolutionerande nyhet på marknaden. Kombinationen av EAA komplex samt kraftfulla ingredienser för din pump främjar enorm muskelfyllighet & vaskularitet!

  • Fenomenal Pump
  • Muskelbyggande EAA-komplex
  • Stim-fri PWO
  • Förbättrar uthålligheten och prestationsförmågan

Super Pump är en kraftfull pump-produkt som även har en muskelbyggande effekt. Känslan av forslande blodflöde till musklerna vid ett intensivt träningspass är oövervinnlig, det är vad vi kallar SUPER PUMP!

PUMP COMPLEX:
Kväveoxid är nyckeln till en bra pumpeffekt. Kväveoxid uppstår som en gas vid nedbrytning av vissa aminosyror. Super Pump är berikad med aminosyror som producerar kväveoxid.

Super Pump innehåller rikliga mängder av potenta aminosyrorna Citrulline-DL-Malate, Arginin AKG samt Betain vilka alla bidrar till bildandet av kväveoxid vilket bidrar till effektiv pumpeffekt. Taurin i kombination med Tyrosin ger dig ett ökat adrenalinpåslag vilket leder till ökad fokus inför din fysiska aktivitet.

Super Pump innehåller även nyckelingredienserna Vindruvkränextrakt samt Oxystorm (Spenatpulver) som är naturliga källor till nitrat. Nitrater bidrar till muskelpump genom att nitrater omvandlas till kväveoxid som ökar prestationsförmågan markant.
Kalium citrat är en viktig elektrolyt som hjälper dig att återställa vätskebalansen i kroppen.

EAA COMPLEX
Essentiella aminosyror (EAA) är livsnödvändiga för kroppen och grundförutsättningen för att bygga muskler. Super Pump innehåller EAA i fri form vilket gör aminosyrorna snabbupptagliga vilket lämpar sig före träningen, intag av EAA före träningen gynnar proteinsyntesen i kroppen. 
Intag av EAA på tom mage hjälper även till att skjutsa övriga aminosyror till musklerna vilket göra kombinationen av EAA + ingredienser för pump optimal.

Super Pump är utmärkt alternativ för dig som söker något kraftfullt och innovativt. Notera att Super Pump lämpar sig för intag även på sena kvällar, den är koffeinfri.

Träning utan SUPER PUMP är inte fullgjord träning!

Ingredienser: Citrulin-DL-Malat, EAA (L-Lysin, L-Glycin,L-Leucin, L-Threonin, L-Histidin, L-AIanin, DL-Methionin, L-Valin, L- Isoleucin), Arginin AKC, Tyrosin, Betain, Taurin, Kaliumcitrat, Vindruvskärnextrakt, Spenatpulver, vitamin B3 (niacin/nikotinsyra),surhetsreglerande medel (äppelsyra), sötningsmedel, aromer, färgämne: rödbetspulver.

Rekommenderad dos: 1 skopa - 16,0 g

Näringsvärdestabell    Näringsvärde per 100g  
Energi 774 kj/ 178 kcal
Fett 0,0 g
  varav mättat fett 0,0 g
Kolhydrater 0,0 g
  varav sockerarter 0,0 g
Protein 44,5 g