Takaisin
SPRING SALE
Edullinen
Star Nutrition Swedish Chocolate Ball Mix, 750 g

Swedish Chocolate Ball Mix, 750 g Chokladboll

Star Nutrition
SPRING SALE
Edullinen

15.21 €
Alin 30 päivän hinta 15.21 € Norm.hinta 16.90 €
20.28 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #58563.MASTER | EAN 7350132942772

Star Nutritionin Swedish Chocolate Ball Mix avulla on helppo tehdä herkullisia suklaapalloja, joissa on vähän sokeria, korkea proteiinipitoisuus ja sisältää gluteenittomia kaurahiutaleita.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Terveellisesti syöminen ei ole tylsää, ja se voi olla todella helppoa. Star Nutritionin Swedish Chocolate Ball Mix avulla voit hemmotella itseäsi todella hyvillä suklaapalloilla, joissa on korkea proteiinipitoisuus, alhainen sokeripitoisuus ja ne maistuvat todella hyvältä. Ne on helppo valmistaa ja ne antavat arkeen proteiinipitoisen kultareunan.

  • Terveellisemmät suklaapallot
  • Proteiinipitoiset
  • Matala sokeripitoisuus
  • Helppo valmistaa
  • Gluteenittomilla kaurahiutaleilla

Anna arkeen proteiinipitoinen kultareuna

Syömisen miettiminen on itsestäsi huolehtimista, ja se on tärkeää, kun yrität optimoida harjoitustuloksiasi. Terveellisesti syöminen yhdistetään usein tylsään ruokaan, mutta sen ei tarvitse olla niin, ja Star Nutritionin Swedish Chocolate Ball Mixin avulla saat jotain ylimääräistä ylellisyyttä, joka voi olla jopa perusruokaa ruokavaliossasi.

Swedish Chocolate Ball Mix on kuivaseos, jonka sekoitat helposti veteen tai maitoon ja pyörität sitten herkullisiksi suklaapalloiksi. Nämä suklaapallot eivät ole lainkaan samanlaisia kuin tavalliset versiot, vaan ne ovat jotain, mistä voit nauttia huolehtimatta siitä, että ne pilaavat ruokavaliosuunnitelmasi.

Gluteenittomat kaurahiutaleet ja maitoproteiini

Näiden suklaapallojen pohja on gluteeniton kaurapuuro. Kaurahiutaleet ovat erinomainen lähde monimutkaisille hiilihydraateille, ja ne antavat suklaapalloille myös huimat 5,2 g ravintokuitua annosta kohti. Sokeripitoisuus pidetään ehdottomasti minimissä, ja yksi annos sisältää vain 1,6 g, mikä on verrattavissa tavallisten suklaapallojen noin 35 g sokeriin / 100 g.

Yksi annos tarjoaa myös runsaasti proteiinia, peräti 22 g. Pieni osa tästä tulee kaurahiutaleista, mutta suurin osa tulee maitoproteiinista. Maitoproteiini sisältää luonnostaan sekä heraproteiinia että kaseiinia, jotka molemmat ovat korkealaatuisia proteiininlähteitä.

Laadukkaampi sisältö ja perinteinen maku

Sisältö on tärkeää, mutta niin ovat myös maku ja koostumus. Star Nutrition on tehnyt kovasti työtä saadakseen aikaan makuprofiilin, jossa on runsaasti suklaan sävyjä, täydennettynä ripauksella kahvia ja herkullisella makeudella. Koostumus voi vaihdella hieman sen mukaan, kuinka paljon vettä tai maitoa sekoitat jauheeseen.

Jälkiruoka treenien jälkeen, dieetin aikana

Swedish Chocolate Ball Mixillä on niin hyvä ravintoprofiili, että voit syödä näitä suklaapalloja melkein milloin tahansa. Ne sopivat erinomaisesti välipalaksi ja terveelliseksi korvikkeeksi epäterveellisemmille vaihtoehdoille. Saat kaiken tarvitsemasi proteiinin ja herätät kateutta, kun otat nämä esiin treenin jälkeen sen sijaan, että juot proteiinijuoman.
 

Annosmäärä per pakkaus / Käyttömäärä: Sekoita 75 g jauhetta (~1 ¾ dl) noin ~¾ dl:aan vettä tai maitoa kulhossa. Sekoita lusikalla ja anna seistä jääkaapissa 5–10 minuuttia ennen kuin pyörittelet siitä palleroita. Yksi pakkaus antaa 10 annosta suklaapalloja.

Alkuperämaa:
Ruotsi.

Säilytys:
Säilytä kuivassa tiiviisti suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Muuta:
Huomioi monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion tärkeys. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Ravintosisältö

Per 100 g

Per 75 g

Energiaa

1625 kJ/388 kcal

1219 kJ/291 kcal

Fat / Fett / Rasvaa

15 g

11 g

josta:

tyydyttynyttä rasvaa

11 g

 

8.2 g

Hiilihydraatteja

38 g

29 g

joista:

sokereita

2.1 g

1.6 g

joista:
polyolit

8 g

6 g

Ravintokuitua

7 g

5.2 g

Proteiinia

30 g

22 g

Suolaa

1 g

0.75 g

Ainesosat: Gluteenittomat kaurahiutaleet, maitoproteiinikonsentraatti, rasvajauhe (kookosöljy, glukoosisiirappi, maitoproteiini, stabilointiaineet (trifosfaatit), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)), makeutusaine (erytritoli), vähärasvainen kaakaojauhe, kahviuute, suola, makeutusaineet (aspartaami*, asesulfaami-K). *Sisältää fenylalaniinin lähteen.