Takaisin
UUTUUS
Määräalennus
The Butcher, 425 g, Battlefield Red

The Butcher, 425 g Battlefield Red

Swedish Supplements
UUTUUS
Määräalennus
1 arvostelu

39.90 €
Norm.hinta 39.90 €
88.67 € / kg
Loppu varastosta
1 arvostelu

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

39.90 €

2 kpl

71.82 €
-10%

3 kpl

101.73 €
-15%

4 kpl

127.68 €
-20%
Voimassa myös, kun ostat eri makuja
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Maku:
Loppu varastosta
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #8909371R | EAN 7350069384287

The Butcher, 425 g, on Swedish Supplementsin ravintolisä. Seuraavan sukupolven PWO päivitetyllä sisällöllä omistautuneimmille urheilijoille.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

The Butcher on ehkä yksi parhaista Swedish Supplementsin valmistamista tuotteista. Legenda harjoitusmaailmassa. Tämä on PWO joka on suunniteltu sinulle, joka harjoittelet kovaa, omistautuneesti ja tavoitteellisesti. The Butcher ei jätä mitään sattuman varaan.

  • Päivitetty koostumus
  • Vahvat annokset kaikkea
  • 300 mg kofeiinia per mitta
  • Suunniteltu raskaimpiin treeneihin
  • 13 aktiivista ainesosaa

The Butcher on legendaarinen PWO Swedish Supplementsilta. Tämä on PWO, josta useimmat ovat kuulleet ja monet ovat kokeilleet. Se on nyt päivitetty uuteen, moderniin kaavaan, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, joka harjoittelet kovaa, omistautuneesti ja tavoitteellisesti. Tämä ei ole aloittelijan PWO.

Butcher sisältää kaiken mitä voit odottaa huippuluokan PWO:lta. Siinä on runsaasti AAKG:ta, sitrulliinia, tauriinia ja beeta-alaniinia. Itse asiassa yksi annos sisältää uskomattomat 4 000 mg beeta-alaniinia, mikä varmasti aiheuttaa tutut pistelyt iholla ennen harjoittelua. 300 mg kofeiinia annosta kohden tarkoittaa myös reipasta energiaa, mikä herättää jopa väsyneimmänkin henkiin.

The Butcher sisältää myös huolella valittuja suoloja magnesiumin ja kaliumin muodossa korvaamaan harjoituksen aikaisia menetyksiä. Myös C-vitamiinia, niasiinia, tyrosiinia, veri-amaranttia ja glukuronolaktonia. Tämä on PWO, joka kattaa kaikki näkökohdat ja joka ei säästele annostelussa.

Jos olet aloittelija tai sinulla on vähän kokemusta, on suositeltavaa aloittaa puolella annoksella ja arvioida, pystytkö käsittelemään täyden annoksen The Butcheria.

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 25 kpl.

Suositeltu päiväannos: Sekoita yksi mitallinen (17 g jauhetta) 3 dl vettä noin 30 minuuttia ennen harjoittelua. Tuotteen voimakkuuden vuoksi herkkien käyttäjien tulisi arvioida sietokyky aloittamalla 1/2 annoksella, noin 8,5 grammaa. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.

Sisältö:

1 mitta (17 g)

DRI % *

Beeta-alaniini

4 000 mg

 

L-arginiini (AAKG)

3 000 mg

 

L-sitrulliinimalaatti

3 000 mg

 

L-tauriini

1 000 mg

 

Koliinibitartraatti

750 mg

 

L-tyrosiini

400 mg

 

Kofeiini (vedetön)

300 mg

 

Veri-amarantti (siemen)

250 mg

 

C-vitamiini (askorbiinihappo)

200 mg

250

Magnesium (sitraatti 533mg)

160 mg

43

Glukuronolaktoni

100 mg

 

Kalium (sitraatti 100 mg)

36 mg

2

Niasiini (nikotiinihappo)

10 mg

63

* Viitearvo keskivertoaikuisen päivittäissaannista (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ainesosat ja allergeenit:

Battlefield Red: Beeta-alaniini, L-arginiini alfa-ketoglutaraatti, L-sitrulliinimalaatti, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalsiumfosfaatti, koliinibitartraatti, magnesiumsitraatti, natriumkloridi, aromit, L-tyrosiini, kofeiini (vedetön), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami*), Amaranthus cruentus, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), C-vitamiini (askorbiinihappo), kaliumsitraatti, glukuronolaktoni, väriaine (punajuuriväri), nikotiinihappo.

Cola Delicious: Beeta-alaniini, L-arginiini alfa-ketoglutaraatti, L-sitrulliinimalaatti, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalsiumfosfaatti, koliinibitartraatti, magnesiumsitraatti, natriumkloridi, aromit, L-tyrosiini, kofeiini (vedetön), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami*), Amaranthus cruentus, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), C-vitamiini (askorbiinihappo), kaliumsitraatti, glukuronolaktoni, väriaine (sokerikulööri), nikotiinihappo.

Energy Drink: Beeta-alaniini, L-arginiini alfa-ketoglutaraatti, L-sitrulliinimalaatti, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalsiumfosfaatti, koliinibitartraatti, magnesiumsitraatti, natriumkloridi, aromit, L-tyrosiini, kofeiini (vedetön), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami*), Amaranthus cruentus, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), C-vitamiini (askorbiinihappo), kaliumsitraatti, glukuronolaktoni, väriaine (riboflaviini, sokerikulööri; ammoniakkiprosessi), nikotiinihappo.

Mango Mania: Beeta-alaniini, L-arginiini alfa-ketoglutaraatti, L-sitrulliinimalaatti, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalsiumfosfaatti, koliinibitartraatti, magnesiumsitraatti, natriumkloridi, aromit, L-tyrosiini, kofeiini (vedetön), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami*), Amaranthus cruentus, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), C-vitamiini (askorbiinihappo), kaliumsitraatti, glukuronolaktoni, väriaine (punajuuriväri), nikotiinihappo.

Raspberry Smash: Beeta-alaniini, L-arginiini alfa-ketoglutaraatti, L-sitrulliinimalaatti, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kalsiumfosfaatti, koliinibitartraatti, magnesiumsitraatti, natriumkloridi, aromit, L-tyrosiini, kofeiini (vedetön), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami*), Amaranthus cruentus, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), C-vitamiini (askorbiinihappo), kaliumsitraatti, glukuronolaktoni, väriaine (punajuuriväri), nikotiinihappo.

* Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Säilytys:

Säilytä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai sinulla on lääkitys, sinun tulee olla yhteydessä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Tuote sisältää makeutusaineita. Sisältää kofeiinia (300 mg/annos). Ei suositella lapsille ja raskaana oleville naisille.