OPAS

Kuinka löydät oikeanlaiset treenitrikoot

Oikeanlaisten treenitrikoiden löytäminen ei ole aina helppoa. Siksi olemme tehneet oppaan, jotta voit löytää juuri sinulle täydelliset treenitrikoot


Treenitrikoo-valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja monipuoliseen treeniin. Oikeanlaisten treenitrikoiden käytöstä on monia etuja treenatessa. Tunnet olosi kevyemmäksi ja trikoiden malli tukee sinua juuri tietyssä treenissä. Treenitrikoot myös muotoilevat ja tukevat lihaksia. Älä satsaa ainoasaan ulkonäköön ja väriin, vaan valitse toimintaasi sopivat trikoot. Oikeat yksityiskohdat ja materiaalit tekevät treenaamisesta sekä sujuvampaa että hauskempaa!

Huomio. Meillä on menossa tällä hetkellä upea treenitrikoo kampanja. Löydät kattava valikoima treenitrikoita täältä -Käy kaupoille! 😍

Seamless Treenitrikoot

Yksi suosituimmista treenitrikoisttamme. Saumaton muotoilu tekee vaatteista pehmeitä ihoa vasten, jotka muuten voisivat ärsyttää tai hangata. Seamless Treenitrikoot eivät vain lisää mukavuutta, vaan myös muotoilua, joka antavat sinulle vapauden liikkeissäsi. Korkea vyötärö ei vain korosta muotojasi, vaan saa trikoot pysymään paikoillaan ja pysymään jalassa koko harjoituksen ajan. Monet kokevat myös, että vyötärö saa mukavan tuen ja saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi kaikissa liikkeissä. Seamles-treenitrikoot ovat uskomattoman kestäviä. Treenivaatteiden yleisin kulumismuoto on saumojen repeily. Koska saumattomissa vaatteissa ei ole saumoja, tämäntyyppisen kulumisen riski on pieni ja vaatteet kestävätkin pitkään. Saumattomat vaatteet ovat siksi täydellisiä riippumatta harjoittelustasi, jopa crossfitissä, joka muuten tunnetaan treenivaatteita todella kuluttavaksi treeniksi.


Saumattomien tuotteiden valmistuksen vaikutus globaaliin ympäristöön on myös pienempi, koska se minimoi kankaiden jäännösmäärän ja vähentää siten materiaalinkulutuksen tarvetta.

Suosikkeja
+ 2 värit
59.00 €
Osta
Osta

Kompressiotreenitrikoot

Satsaa kompressiotreenitrikoisiin kun treenaat todella kovaa tai teet raskaita liikeitä joissa tarvitset kunnon tuen. Hyvänä esimerkkinä on crossfit, OCR tai pitkän matkan juoksu. Kompressiotreenitrikoiden tehtävänä on mm. tukea lihaksia helpottaen kovia tai pidempiä harjoituksia. Kompressio myös lisää verenkiertoa, nopeuttaa palautumisprosessia, vähentää lihasväsymystä ja harjoituskipuja.


Saadaksesi maksimaalisen tehon kompressiotrikoista, on suositeltavaa käyttää trikoita vielä noin tunnin kuluttua harjoituksen päättymisestä.

Treenitrikoot korkealla vyötäröllä

Korkeavyötäröiset treenitrikoot eivät ole vain hyvännäköisiä, mutta varsin käytännöllisiä.

Ne istuvat mistä pitääkin ja tarjoavat miellyttävää tukea. On tärkeää miettiä oikeaa kokoa ja istuvuutta treenitrikoita valitessa.

Meiltä löytyy myös treenitrikoita, joissa ajatuksena on, että korkean vyötärön voi taittaa alas ja päättää itse, kuinka korkea sen pitäisi olla.


Squat proof trikoot tarkoittavat, että trikoissa on tietty paksuus kangasta, mikä tarkoittaa, että ne eivät muutu läpinäkyviksi eri harjoituksissa. Jos alusvaatteet näkyvät trikoiden läpi harjoitusten kuten kyykkyjen ja maastanostojen aikana, trikoot eivät valitettavasti ole kyykkynkestäviä. Tämä voi olla erittäin ärsyttäviä kuntosalilla treenatessa, joka on täynnä muita ihmisiä.

Suosikkeja
+ 1 väri
89.95 €
Osta
Osta
+ 1 väri
69.90 €
Osta
Osta
+ 1 väri
89.95 €
Osta
Osta

Sculpture Treenitrikoot

Sculpture treenitrikoot mukailevat kroppaa luonnollisesti. Ne ovat suunniteltu korostamaan naisen vartalon muotoja. Sculpture-treenitrikoot tuntuvat "toiselta iholta". Ne on valmistettu upeasta Sculpture-materiaalista, joka antaa kevyen puristustuntuman samalla kun niillä on upea joustavuus. Nämä "veistoksilliset" trikoot sopivat kaikkeen juoksu- ja voimaharjoitteluun sekä tavalliseen joogaan että hot joogaan.

Scrunch Treenitrikoot

Scrunch Trikoissa on scrunch-efekti. Saumat erottavat pakarat ja antaa pakaralle hienomman ja litteämmän muodon. Tämä tehdään erityisellä ompelutekniikalla, joka kiristää kangasta ja auttaa siten luomaan illuusion "hienommasta" ja suuremmasta takapuolesta.


Scrunch Trikoot ovat asiakkaidemme varma suosikki. Ne ovat uskomattoman mukavat ja korostavat naisellisia muotoja. Scrunch-efekti antaa sinulle hyvän tuen, joka auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja turvalliseksi koko harjoituksen ajan.

Suosikkeja
+ 2 värit
64.90 €
Osta
Osta
+ 2 värit
64.90 €
Osta
Osta

Juoksutrikoot ja Tekniset treenitrikoot

Juoksutrikoot tulee istua tiukasti ja olla valmistettu toiminnallisista materiaaleista, jotka hengittävät ja kuivuvat nopeasti. Niissä voi olla ohuempi verkko polvitaipeissa lisätuuletusta varten. Monissa juoksutrikoissa on pieni käytännöllinen tasku avaimien tai pienempien tavaroiden säilyttämistä varten. Monissa juoksutrikoissa on vyötäröllä kiristysnyöri, joka estää trikoiden liukumasta alaspäin juoksun aikana. Juoksutrikoissa ja teknisissä trikoissa on useimmiten älykkäitä yksityiskohtia heijastimille parantaaksesi näkyvyyttä, jos aiot juosta pimeässä.


Tekniset kankaat antavat vartalolle hyvän tuen ja vakauden sekä kuljettavat kosteutta pois kehosta - ne on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan optimaallisen tuen haastavimmissakin juoksuharjoituksissa.