Viisi lisäravinnetta matkalle mukaan

Aika pitää lomaa? Se ei ole mikään syy lopettaa gainssien jahtaamista! Missä tahansa päin maailmaa päätätkin lomailla, laadukas harjoittelu on mahdollista kaikkialla.

Kun kuitenkin treenaat, se kannattaa varmasti tehdä mahdollisimman hyvin? Ota siis mukaan välttämättömimmät lisäravinteet, jotka optimoivat palautumisen, harjoittelun tehon ja ravinnon saannin ilman, että matkatavarasi painavat liikaa.

Osa pelkää lisäravinteiden mukaan ottamista ulkomaille, mutta huolta ei ole niin kauan, kuin olet ostanut ne vastuulliselta ja luotettavalta jälleenmyyjältä.

TOP-5 SYYT TREENATA LOMALLA


1. ENEMMÄN ENERGIAA

Olet huomattavasti pirteämpi treenin jälkeen. Siitä ei varmaankaan ole haittaa, kun haluat olla skarppina ja nauttia jokaisesta hetkestä.

2. PAREMPI UNI

Jokainen, joka treenaa säännöllisesti, tietää, kuinka vaikeaa on nukahtaa illalla, ja kuinka huonolaatuista uni on, kun on ollut liian paljon paikallaan.


3. PUMPPI

Tämä on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, mutta on varmasti usean treenaajan mielessä. Aurinkolomalla ei ole ollenkaan väärin tulla suoraan salilta rannalle tai altaalle, kun lihakset ovat pumpissa.


4. SYÖ, MITÄ HALUAT

Jos olet treenannut päivällä, sinun ei tarvitse murehtia yhtä paljon syömisiäsi. Nauti lasillinen auringonlaskussa tai santsikierros buffet-pöydästä.


5. EI HUONOA OMAATUNTOA

Jos olet jatkanut treenaamista loman aikana niin kuin ennenkin, sinun ei tarvitse yrittää turhautuneena treenata kahta kovemmin tultuasi takaisin kotiin.

Kaikki tuotteet arikkelista
Osta 2 maksa 1
+ 3 vaihtoehtoa
Osta 2 maksa 1
+ 3 vaihtoehtoa
19.90 €
Osta
Osta
Myyntimenestys
+ 5 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 5 vaihtoehtoa
10.90 €
Osta
Osta