Takaisin
Gymstick Vivid Fitness Ball, 65cm


Vivid Fitness Ball

Gymstick

25.90 €
Norm.hinta 25.90 €
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Koko:
Loppu varastosta
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #61334R | EAN 6430062515374

Vivid Fitness Ball Gymstickiltä tarjoaa sinulle mahdollisuuden moniin eri harjoituksiin. Täydellinen väline kotitreeneihin ja kehonhuoltoon!

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Vivid Fitness Ball Gymstickiltä tarjoaa sinulle mahdollisuuden moniin eri harjoituksiin. Täydellinen väline kotitreeneihin ja kehonhuoltoon!

  • Monipuolinen treeniväline
  • Kestävä puhkeamisia vastaan
  • Käsipumppu tulee mukana

Vivid Fitness Ball on saatavilla kahdessa eri koossa, 65cm ja 75cm. Treenipallo on monipuolinen treeniväline, joka sopii lähes kaikille ja antaa sinulle hyvät edellytykset terveellisen elämäntyylin ylläpitämiseen. Se on hyvä esimerkiksi selän treenaamiseen ja tasapainoharjoitteluun.

Vivid Fitness Ball on hyvin kestävä myös puhkeamisia vastaan.

Moni vaihtaa tuolin palloon ehkäistäkseen selkäkipuja. Jos käytät palloa tuolin sijaan, käytät keskivartalon lihaksia ajattelematta sitä. Tämä vahvistaa selkää ja vatsaa sekä parantaa ryhtiä. Jos haluat käyttää palloa tuolina, tarvitset oikean istumakorkeuden. Mittaa istumakorkeutesi, lantion tulisi olla samalla korkeudella, tai hieman korkeammalla, kuin polvien.

  • Fitness Ball, 65cm
    - Soveltuu sinulle, joka olet 150 - 170cm pitkä
     
  • Fitness Ball, 75cm
    - Soveltuu sinulle, joka olet yli 170 cm pitkä


Täyttöohjeet:
Pumppaa pallo haluttuun kokoon ja tuntumaan. Älä pumppaa liikaa. Kun pallo on halutun kokoinen, irrota suutin ja laita tulppa reikään.

Turvallisuusohjeet:
Tuotetta tulee käyttää ainoastaan treenivälineenä, ei leluna. Älä anna lasten leikkiä sillä. On tärkeää, että tarkistat tuotteen kunnon säännöllisesti. Varmista, että käyttöalueen pinta on tasainen. Älä käytä tuotetta liukkailla pinnoilla loukkaantumisriskin vuoksi. Säilytä tuotetta sisätiloissa, kuivassa, ei suorassa auringonvalossa.