0
0

Goodlife-patukat jopa 40% alennuksella! Osta nyt >>

Takaisin
Chained Nutrition ZMA night

ZMA Night, 140 caps

Chained Nutrition

29.90 €
191.67 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu

SKU #6589-1.MASTER | EAN 7350049156798
ZMA Night Hardcore - Chained Nutritionin ravintolisä, joka sisältää sinkkiä, magnesiumia ja L-teaniinia. Edistää kropan hormonituotantoa ja parantaa unenlaatua!
Lue lisää
Tietoa
Arvostelut
Ravintosisältö & ainesosat

ZMA Night Hardcore - Chained Nutritionin ravintolisä, joka sisältää sinkkiä, magnesiumia ja L-teaniinia. Edistää kropan hormonituotantoa ja parantaa unenlaatua!

  • Tärkeät mineraalit sinkki ja magnesium hyvin imeytyvässä muodossa
  • Lisätty L-teaniini auttaa kroppaa rauhoittumaan nukkumaan mennessä
  • Edistää kropan testosteronituotantoa
  • Edistää normaalia proteiinisynteesiä ja energia-aineenvaihduntaa
  • Ehkäisee lihaskramppien syntymistä ja lihasväsymystä

Chained Nutritionin ZMA Night Hardcore on laadukas ZMA-valmiste urheilijoille, jotka tavoittelevat parasta mahdollista palautumista.

ZMA Night Hardcore sisältää sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Tämä yhdistelmä edistää kropan testosteronituotantoa ja lihasvoiman kehittymistä.

Tuotteeseen lisätty L-teaniini rauhoittaa ja rentouttaa kroppaa. L-teaniini helpottaa nukahtamista illalla ja auttaa kroppaa palautumaan yöunien aikana.

Annostus: Ota kaksi kapselia päivittäin mieluiten ennen nukkumaanmenoa. Vältä kalsiumpitoisten elintarvikkeiden nauttimista kapseleiden ottamisen yhteydessä sillä kalsium voi heikentää tuotteen imeytymistä.

Annoksia purkkia: 70

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Sisältö Per 2 kapselia
Vitamiinit  
B6-vitamiini 4 mg, 286%*
Kivennäisaineet  
Magnesium 500 mg, 133%*
Sinkki 22.2 mg, 222%*
Sisältää myös  
L-teaniini 200 mg

*Päivittäisen saannin vertailuarvosta

 

Ainesosat: Magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-teaniini, sinkkisitraatti, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi).

Allergiatietoa: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös kananmunia, soijaa ja maitoa, ja saattaa sisältää niiden jäämiä.