Burpee

Burpee on vuoden 2012 lopulla perustettu ruotsalainen yritys, jossa ruotsalaisten jälleenmyyjiensa lisäksi he myyvät BurpeeShopin kautta....

Burpee on vuoden 2012 lopulla perustettu ruotsalainen yritys, jossa ruotsalaisten jälleenmyyjiensa lisäksi he myyvät BurpeeShopin kautta.

Lue lisää

He olivat neljä ystävää, jotka huomasivat tarpeen Crossfit-maailmassa ja päättivät tarttua toimeenBurpee oli eturintamassa, kun funktionaalinen kuntoilu alkoi nousta suosioon harjoittelumuotona. Laajalla valikoimalla korkealaatuisia, suunnittelultaan ja toiminnaltaan erinomaisia tuotteita, Burpee on merkki, joka on otettava huomioon. He ovat ylpeitä siitä, että he voivat valmistaa monia tuotteitaan Ruotsissa ja EU:ssa.

Heidän valikoimassaan on paljon varusteita sinulle, joka pidät erilaisista treeneistä niin levytankojen kuin kestävyysharjoitustenkin kanssa.

Nykyään Burpee on tunnettu merkki ja verkkokauppa Crossfit-maailmassa, ja he ovat lanseeranneet vielä enemmän omia tuotteitaan. He ovat muun muassa kehittäneet täydellisen Crossfit-hyppynarun ja höyläterä setin päästäkseen eroon klassisista Crossfit-kovettumista kämmenissä.

Piilota

Tuotekategoria

Keskeytä
Käytä suodatusta