Victory Grips

Victory Grips on yksi maailman johtavista Crossfit-markkinoilla, ja se tarjoaa asiakkailleen tuotteita, jotka suojaavat heidän käsiään treenin ja kilpailun aikana....

Victory Grips on yksi maailman johtavista Crossfit-markkinoilla, ja se tarjoaa asiakkailleen tuotteita, jotka suojaavat heidän käsiään treenin ja kilpailun aikana.

Lue lisää

Innovatiiviset konseptit, suunnittelu ja materiaalit takaavat sen, että löydät juuri sinun treenitarpeisiisi sopivan istuvuuden ja otteen. Lisäksi taatakseen korkeimman laadun, jokainen Victory Grip valmistetaan Yhdysvalloissa.

Nämä gripsit on tehty kaikille, joilla on korkeat vaatimukset ja tietävät kuinka tärkeä laatu on.

Victory Grips on intensiivisen tutkimuksen tulos, joka pyrkii ymmärtämään urheilijoiden tarpeita ja käyttäytymistä kaikilla tasoilla. Yhteistyössä urheilijoiden kanssa ja erilaisten testien kanssa korkean intensiteetin harjoittelussa ja kilpailuissa, Victory Grips on kehittänyt suunnittelun, joka on niin innovatiivinen yksityiskohdissaan, että sillä on patenttisuojattu asema Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastossa.

Suunnittelun fokus on keskittynyt suorituskykyyn, suojaamiseen ja kestävyyteen. He ovat ainoa funktionaalisen fitnessin gripsejä valmistava yritys, joka valmistaa erityisesti naisille ja miehille suunniteltuja malleja. Vaikka naisilla ja miehillä voi olla sama käden koko henkilön pituudesta riippuen, naisen käsi on yleensä kapeampi. Siksi Victory Grips pyrkii jatkuvasti varmistamaan, että heillä on paras istuvuus jokaiselle yksilölle.

Victory Gripsin tavoitteena on olla markkinoiden parhaiden pull-up gripsien valmistaja ja he työskentelevät jatkuvasti täydellisyyden saavuttamiseksi. Ymmärtääkseen gripsien ominaisuudet, on ymmärrettävä patentoidun suunnittelun yksityiskohdat (patenttinumero US9643073).

Piilota

Tuotekategoria

Keskeytä
Käytä suodatusta
67.90 €
Osta
Osta
67.90 €
Osta
Osta
67.90 €
Osta
Osta
67.90 €
Osta
Osta