0
0
0
0

Birthday Sale on täällä: JOPA 50% tarjouksia. Tarjouksiin>>> 🎈

Osta The Box täältä>>>  VAIN 37.90€ 🎁 

Kivennäisaineet

Kivennäisaineet Elimistö ei tarvitse vain makroravinteita (proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa), vaan se tarvitsee myös mikroravinteita, joihin kuuluu vitamiineja ... Kivennäisaineet Elimistö ei tarvitse vain makroravinteita (proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa), vaan se tarvitsee myös mikroravinteita, joihin kuuluu vitamiineja ja kivennäisaineita. Kivennäisaineet ovat epäorgaanisia aineita, joita tarvitaan uskomattoman moneen kehon eri toimintoon. Kivennäisaineet ovat meille niin tärkeitä, ettemme toimi ilman niitä ja olemme niistä täysin riippuvaisia. Siksi on tärkeää, että kivennäisaineita saadaan ​​eri määrinä päivittäin. Lisäravinteet ovat hyvä vakuutus Kivennäisaineet ovat elintärkeitä elimistön toiminnan kannalta, eikä elimistö pysty tuottamaan näitä aineita itse. Siksi niitä on saatava ruokavalion kautta tai ravintolisien avulla. Kivennäisaineravintolisän ottaminen on viisasta varsinkin treenien yhteydessä, sillä ravintolisä on edullinen ja helppo vakuutus sen puolesta, että kehon päivittäinen tärkeiden aineiden tarve täyttyy. Proteiinisynteesi, luuranko, elektrolyytit ja paljon muuta Kaikkien kivennäisaineiden tärkeiden toimintojen läpikäynti on lähes mahdotonta, mutta tässä on muutamia esimerkkejä. Normaali proteiinisynteesi edellyttää sekä magnesiumin että sinkin läsnäoloa, kalsiumia tarvitaan luustolle, kaliumilla on keskeinen rooli elektrolyyttitasapainossa ja rauta edistää normaalia veren muodostumista. Lisäksi kivennäisaineiden vaikutuksia on uskomattoman paljon ja lisätietoa etsiville löytyy paljon tietoa. Kivennäisaineet ja liikunta Sekä makro- että mikroravinteiden aineenvaihdunta kasvaa liikkuessamme. Kova harjoittelu vaatii juuri sinulle räätälöidyn, hyvän ruokavaliosuunnitelman. Tässä suunnitelmassa kannattaa aina harkita kivennäisaineita sisältävää ravintolisää, joka on helppo tapa saada näitä tärkeitä aineita aina riittävästi. Laaja valikoima Fitnesstukussa Fitnesstukun valikoimaan kuuluu useita erilaisia ​​kivennäisainetuotteita eri muodoissa, kuten kapseleina, tabletteina ja nestemäisessä muodossa. Valitse sinulle parhaiten sopiva tuote ja muoto. Useimmat ihmiset valitsevat tabletteja tai kapseleita, jotka ovat usein pieniä ja helppoja niellä. Kivennäisaineita voidaan käyttää ympäri vuoden keskeytyksettä. Kivennäisaineet on perustuote monille, jotka harjoittelevat korkealla tasolla ja jotka eivät halua jättää mitään sattuman varaan, mutta niitä voi käyttää kuka tahansa. Valitse yksi tai useampi kivennäisaine, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Lue lisää

Mineraalit ovat alkuaineita

Mineraalit ovat luonnosta löytyviä alkuaineita, jotka ovat kiinteässä muodossa. Nykyään tunnetaan tuhansia erilaisia mineraaleja, joista osa on hyödyllisiä myös ihmiselle. Tunnetuimmat kivennäisaineet ovat muun muassa sinkki, kalium ja magnesium. Ihmisen ravinnon kannalta tärkeitä mineraaleja on parikymmentä. Ihminen tarvitsee mineraaleja ja hivenaineita elimistön keskeisten toimintojen ylläpitämiseen. Lisäksi ne voivat toimia elimistön rakennusaineina parantaen esimerkiksi luustoa ja sen toimintaa. Erityisen tärkeä rooli kivennäisaineilla on aineenvaihduntaan liittyvien toimintojen ylläpitämisessä. Niiden avulla erilaiset entsyymit ja muut rakennusaineet pääsevät liikkumaan ja imeytymään ihmisen elimistöön. Mineraalien riittävä saanti on tärkeää, mutta niitä ei kannata myöskään ottaa liikaa. Liikasaannin seurauksena voi olla hyvin monenlaisia vaivoja, kuten väsymystä, mielialojen vaihtelua tai vatsan ummetusta.

Mineraalit parantavat hyvinvointia

Terveys ja hyvinvointi on kaikille tärkeää. Ravinnon merkitys ihmisen hyvinvoinnille on keskeinen, sillä kukapa ei haluaisi herätä virkeänä ja tuntea olonsa hyväksi. Siksi ravinnon tulee olla riittävän monipuolista, jotta elimistö pysyy kunnossa. Mineraalit auttavat ihmistä pysymään virkeänä sekä henkisesti että fyysisesti. Urheilua harrastavien kannattaa kiinnittää huomiota tarvittavien lisäravinteiden saantiin, sillä esimerkiksi magnesium ja kalsiumi edesauttavat pysymään hyvässä kunnossa. Useilla mineraaleilla on lihaskuntoa parantavia ominaisuuksia, joten niihin on hyvä tutustua huolella. Lisäksi ne nostavat suorituskykyä ja pitävät esimerkiksi krampit paremmin kurissa. Sinkki on loistava lisäravinne silloin, kun testosteronitasot ovat laskussa tai kärsii huonolaatuisesta unesta. On kuitenkin tärkeää muistaa, että urheilijoiden ja aktiiviliikkujien mineraalien tarve ei ole kovinkaan paljon suurempaa kuin vähemmän liikkuvien ihmisten. Yleensä määriä tulee nostaa hieman, mutta liikasaannin takia kannattaa olla varovainen lisäravinteiden annostelussa.

Piilota

Tuotemerkit

Mineraalit

Kuntoilu

Keskeytä
Käytä suodatusta
Myyntimenestys
29.90 €
18.90 €
19.90 €
29.90 €
7.90 €
UUTUUS
9.90 €
16.90 €
8.90 €
23.90 €
9.90 €
29.90 €
Delta Nutrition
12.90 €
18.90 €
17.90 €
9.90 €
11.90 €
13.90 €
8.90 €
10.99 €
17.90 €
18%
42.90 €
52.60 €
Osta Osta
9.90 €
9.90 €
15%
41.90 €
49.50 €
Osta Osta
16.90 €
10.90 €
9.90 €
10.98 €
15.20 €
15.00 €
25.00 €
10.60 €
9.80 €
12.50 €
24.90 €
8.00 €