Takaisin
TheraBody Recovery Air Jet Boots
TheraBody Recovery Air Jet Boots
TheraBody Recovery Air Jet Boots
TheraBody Recovery Air Jet Boots

Recovery Air Jet Boots

TheraBody

949.90 €
Norm.hinta 949.90 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Koko:
Rajoitettu saatavuus
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #850039R | EAN 810036056915

Koe pneumaattisen kompression hyödyt kehollesi. Nämä Recovery Air Jet Bootsit ovat pakollinen sinulle, joka tiedät mitä haluat palautumislaitteeltasi.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Koe pneumaattisen kompression hyödyt kehollesi. Nämä Recovery Air Jet Bootsit ovat pakollinen sinulle, joka tiedät mitä haluat palautumislaitteeltasi.

  • Langattomat ja kannettavat
  • FastFlush – teknologia
  • 240 minuutin akunkesto
  • Tehosta palautumistasi

Recovery Air Jet Boots, täysin langattomat ja kannettavat kompressiosaappaat Therabodylta, 240 minuutin akunkestolla. Tämä tarkoittaa, että voit rentoutua ja palautua missä vain, milloin vain.

Tuote on täysin langaton ja sisäänrakennettu moottori on pakattu eleganttiin, kompaktiin designiin, joka mahdollistaa yksinkertaisen käsittelyn, säilytyksen ja mukana kuljettamisen. One-touch kontrollit kompressiosaappaissa tekee käytön aloittamisesta ja asetusten säädöstä käytön aikana nopeampaa ja helpompaa. Tuote toimii myös yhdessä Therabody-sovelluksen kanssa Bluetoothin avulla.

Miksi Recovery Bootseja käytetään?

Recovery Air Jet Boots tarjoaa monia hyötyjä ja tuotteen ansiosta sinulla on oma, henkilökohtainen hieroja, joka pitää huolen, että olet valmis seuraavaan salitreeniin tai juoksulenkille. Kompressio lisää jalkojen verenkiertoa, minkä ansiosta lihaksiin ja kudoksiin kuljetetaan enemmän happea, mikä taas johtaa nopeampaan palautumiseen. Se lievittää myös lihaskipua, turvotusta, jäykkyyttä ja lihasväsymystä. Käsittely on miellyttävä ja rentouttuva ja täysin ilman riskejä tai sivuvaikutuksia.

Säädettävä

Järjestelmä antaa sinun itse säätää haluamasi kompression joka sessiolle ja seuraa sitä käsiteltävän alueen koon perusteella. Voit helpost säätää asetuksia Bluetoothin kautta Therabody-sovelluksessa.

TruGrade- & FastFlush Teknologia

FastFlush-teknologian ansiosta Recovery Air Jet Boots tavoittaa optimaaliset pisteet kokonaisvaltaiseen ja nopeaan paineenpoistoon vain 60 sekunnissa – se on 2-3 nopeampi, kuin kilpailijat nopeaan palautumiseen.

TruGrade- teknologia auttaa sinua asettamaan juuri oikean määrän painetta negatiivisen ilmavirtauksen avulla, se alkaa jaloista ja työskentelee ylöspäin sydäntäsi kohti, mikä tehostaa verenkiertoa,

Hygieeninen design

Recovery Air Jet Bootsin design on aiempaa varmempi ja hygieenisempi. Niiden uniikki design neljällä päällekkäisellä osiolla luo yhden ainoan kontakialueen. Tämä johtaa hygieenisempään pintaan, joka on helppo puhdistaa sisäpuolelta.

Koot

Saappaat on saatavilla koossa S, M ja L, jotta löydät juuri itsellesi sopivan koon, tarkista kokotaulukko. Jos olet kahden koon välissä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon parhaan istuvuuden varmistamiseksi.

Mittaa jalkasi ulkosivu, nilkasta lonkankoukistajaan ja sitten reiden ympärys, Käytä näitä mittoja valitsemaan kokotaulukon mukaan sopiva koko.

 

Storlek

Utsida av ben

Omkrets lår

Längd

Small

70–85 cm

Upp till 70 cm

152–169 cm

Medium

80–95 cm

Upp till 80 cm

170–183 cm

Large

90–105 cm

Upp till 81 cm

183–198 cm

 

Toiminnot:

Näiden kompressiosaappaiden avulla otat täyden hallinnan palautumisestasi.

  • 4 aikaintervallia (20 minuuttia, 40 minuuttia, 60 minuuttia ja jatkuva)
  • 2 säädettävää ohjelmaa itseohjattuun käsittelyyn
  • Perusohjelmajakauma
  • Palautumisstatistiikan seuranta
  • Bluetooth-yhteys Therabody-sovellukseen
  • 240 minuutin akunkesto