Takaisin
Reebok Mat Treadmill

Reebok Mat Treadmill

Reebok

111.90 €
Norm.hinta 111.90 €
Rajoitettu saatavuus

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #400-010030.MASTER | EAN 50602007001505

Reebokin alustamatto, joka soveltuu käytettäväksi juoksumatoille, crosstrainereille, kuntopyörille, soutulaitteille tai kotikuntosaleille.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu

Reebokin alustamatto, joka soveltuu käytettäväksi juoksumatoille, crosstrainereille, kuntopyörille, soutulaitteille tai kotikuntosaleille.

Tämä alustamatto on monipuolinen ja ihanteellinen käytettäväksi erilaisten harjoitusvälineiden, kuten juoksumattojen, crosstrainereiden, kuntopyörien, soutulaitteiden ja kotikuntosalien kanssa. Matto luo vakaan pohjan näille harjoitusvälineille ja toimii samalla suojaavana kerroksena lattialle.

 

  • Alustamatto
  • Pidentää käyttöikää ja parantaa suorituskykyä.
  • Mitat: 200 cm x 100 cm x 0,6 cm

Yksi alustamaton tarjoamista eduista on sen kyky torjua staattista sähköä, mikä puolestaan suojaa kytkentäkortteja ja elektroniikkaa liitetyissä kuntolaitteissa. Tämä auttaa parantamaan tuotteen kestävyyttä ja suorituskykyä ajan myötä. Lisäksi matto tarjoaa vakaamman pohjan kuntolaitteille, mikä lisää turvallisuutta ja vakautta käytön aikana.

Investoimalla tähän alustamattoon saat paitsi luotettavan suojan lattiallesi, myös edistät harjoitusvälineidesi käyttöikää ja suorituskykyä. Se on kustannustehokas ratkaisu varmistaaksesi optimaalisen harjoittelukokemuksen samalla kun säilytät kuntoiluvälineesi ja lattiasi kunnossa.