
Sukrin+ yhdistää Sukrinin ja Stevian, jolloin makeus on kaksi kertaa vahvempi kuin tavallisessa sokerissa, ilman kaloreita tai vaikutusta verensokeriin.
- Kaksi kertaa makeampi kuin sokeri
- 0 kaloria
- 0 GI
- 100 % luonnollinen
Sukrin+ on sokerin korvike, joka sopii erinomaisesti kahviin, teehen ja leivontaan. Koska se on kaksi kertaa makeampi kuin sokeri, sitä tulisi käyttää puolet vähemmän korvattaessa tavallista sokeria. Jotta leivonnaisissa säilyisi mehukkuus ja maku, Sukrin+:n osuus saa olla enintään 20 % kaikista ainesosista.
Jos sokerin osuus on suurempi, on suositeltavaa yhdistää muihin makeutusaineisiin, kuten hunajaan tai Finesseen.
Ravintosisältö | 100 grammaa kohti |
---|---|
Energia | 0 kJ / 0 kcal |
Rasva | 0 g |
josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 0 g |
Hiilihydraatit | 100 g |
joista sokereita | 0 g |
joista polyoleja | 100 g* |
Kuitu | 0 g |
Proteiini | 0 g |
Suola | 0 g |
*Hiilihydraatit, jotka eivät imeydy elimistöön energiana.
Ainesosat: Makeutusaineet (erytritoli, steviaglykosidit).