Takaisin
The Ripper, 150 g, Pineapple Shred

The Ripper, 150 g Pineapple Shred

JNX Sports

39.90 €
Norm.hinta 39.90 €
266.00 € / kg
Loppu varastosta

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
Valitse Maku:
Loppu varastosta
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9866-005R | EAN 799439644854
The Ripper, lisäravinne JNX Sportsilta, on tiivistetty tuote ja kuuluu kahteen tuotekategoriaan, tehonlisääjiin ja rasvanpolttajiin. Huikeat 14 aktiivista ainesosaa.
Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

The Ripper JNX Sportsilta on uniikki tuote, jolla on kaksi käyttöaluetta. Se on suunniteltu kuulumaan rasvanpolttajien kategoriaan, mutta sitä voi samalla käyttää PWO:na. Käytä The Ripperiä yhdistettynä tasapainoiseen ruokavalioon ja treenisuunnitelmaan. Tiivistetty tuote, jonka jokainen mittakauhallinen painaa vain 5,1 g.

  • Käytä ennen aamukävelyä tai salitreeniä
  • Uniikki resepti, joka sopii kahteen tuotekategoriaan, rasvanpolttajat ja tehonlisääjät
  • Sisältää mm. beeta-alaniinia, tauriinia, kofeiinia ja L-karnitiinia
  • Tiivistetty muoto, vain 5,1 g per mittakauha

The Ripper on ultrakonsentroitu tuote JNX Sportsilta ja sillä on useita käyttöalueita.Tämä tuote toimii yhtä hyvin PWO:na, kuin rasvanpolttajana. Suurin osa rasvanpolttajista on kapselimuotoisia tuotteita, mutta The Ripper on jauhemuodossa, saat näin korkeamman annoksen ainesosia eikä sinun tarvitse syödä valtavaa määrää kapseleita.

 

The Ripper on kehittynyt tuote ja se sisältää huikeat 14 aktiivista ainesosaa. Näihin kuuluvat mm. B12- ja B5-vitamiinit, jotka tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa, sekä D-vitamiini, joka ehkäisee väsymystä ja uupumusta. Tuote sisältää myös kromia, joka tukee normaalia makroravinteiden aineenvaihdunta ja verensokereiden tasapainoa. The Ripper sisältää myös annoksen kofeiinia, beeta-alaniinia ja paljon muuta.

 

The Ripperiä voit käyttää hyvin ennen aamukävelyä, mutta myös ennen rankkaa salitreeniä. Tuote on hyvin tiivistetty ja yksi mitallinen painaa vain 5,1 g. Tuote on saatavilla laajalla makuvalikoimalla ja on nykyään monien suursuosikki.

 

Annoksia pakkauksessa: 15 – 30

 

Suositeltu päivittäisannos: Aloita sekoittamalla 1 annos (5,1 g) ja 1810-250 ml kylmää vettä, noin 15-30 min ennen aamiaista. Toinen mittakauhallinen voidaan ottaa 5-6 tunnin jälkeen. Enintään 2 annosta per 24h. Suositeltua annostusta ei tule ylittää.

Sisältö:

1 mittakauha (5,1 g)

RDA % *

Beeta-alaniini

1 633 mg

Tauriini

1 000 mg

Guaranasiemenuute

200 mg

- josta kofeiinia

94 mg

Vadelmaketonit

150 mg

Kofeiini

100 mg

C-vitamiini

60 mg

75

Asetyyli-L-Karnitiini

27 mg

Vihreäkahvinpapu-uute

25 mg

Vihreäteeuute

25 mg

Kaneliuute

25 mg

B5-vitamiini

5 mg

83

Oliivinlehtiuute

5 mg

- josta oleuropeiinia

2 mg

Kromi

0,9 mg

2 250

B12-vitamiini

30 µg

1 200

*Keskivertoaikuisen vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

 

Aineosat ja allergeenit:

 

Blood Orange: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, guaranasiemenuute, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), makeutusaine (sukraloosi), kofeiini, täyteaine (maltodekstriini), väri (punajuurijauhe, betakaroteeni), makeutusaine (asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Blue Raspberry: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, guaranasiemenuute, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, happamuudensäätöaine (omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (sukraloosi), kofeiini, täyteaine (maltodekstriini), makeutusaine (asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), oliviinlehtiuute, väri (briljantinsininen FCF), kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Dark Grape: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, guaranasiemenuute, happamuudensäätöaine (viinihappo, omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaine (sukraloosi), kofeiini, täyteaine (maltodekstriini), makeutusaine (asesulfaami-K), väri (hedelmä- ja vihannesmehu), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), väri (spirulina), B5-vitamiini B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Fruit Punch: Beeta-alaniini, tauriini, luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo, sitruunahappo), guaranasiemenuute, happamuudensäätöaine (viinihappo, omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), makeutusaine (sukraloosi), väri (punajuurijauhe), paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, täyteaine (maltodekstriini), makeutusaine (asesulfaami-K), väri (hedelmä- ja vihannesmehu), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Pineapple Shred: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (omenahappo), täyteaine (maltodekstriini), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, guaranasiemenuute, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini B5-vitamiini, väri (betakaroteeni), oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Pixie Stix: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo), guaranasiemenuute, täyteaine (maltodekstriini), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), väri (punajuurijauhe), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini B5-vitamiini, oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Raspberry Lemonade: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo), guaranasiemenuute, täyteaine (maltodekstriini), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), väri (punajuurijauhe), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini B5-vitamiini, oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Razor Lime: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo), guaranasiemenuute, täyteaine (maltodekstriini), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini B5-vitamiini, oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, väri (briljantinsininen FCF), B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Sour Strawberry: Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo), guaranasiemenuute, täyteaine (maltodekstriini), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), C-vitamiini (askorbiinihappo), väri (punajuurijauhe), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini B5-vitamiini, oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, fB12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Watermelon Candy Beeta-alaniini, tauriini, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset ja keinotekoiset aromit, happamuudensäätöaine (omenahappo), guaranasiemenuute, täyteaine (maltodekstriini), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), vadelmaketonit, paakkuuntumisenestoaine (kalsiumsilikaatti), kofeiini, makeutusaine (sukraloosi, asesulfaami-K), väri (punajuurijauhe), C-vitamiini (askorbiinihappo), väri (punajuurijauhe), C-vitamiini (askorbiinihappo), asetyyli-L-Karnitiini, vihreäkahvinpapu-uute, vihreäteeuute, kaneliuute (kaarna), B5-vitamiini B5-vitamiini, oliviinlehtiuute, kromi(III)pikolinaatti, B12-vitamiini (syanokobalamiini).

 

Tuote valmistetaan tehtaassa, jossa käsitellään myös MAAPÄHKINÖITÄ, PÄHKINÖITÄ, KANANMUNAA, MAITOA, VEHNÄÄ, ÄYRIÄISIÄ, KALAA ja SOIJAA.

 

Säilytys:

Säilytetään kuivassa, hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

Tietoa:

Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta. Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville (194 mg kofeiinia/annos. Sisältää makeutusaineita.