Takaisin
Määräalennus
Star Nutrition Beta Carotene

Beta-Carotene, 60 caps

Star Nutrition
Määräalennus

17.90 €
Norm.hinta 17.90 €
942.11 € / kg
Loppu varastosta

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

17.90 €

2 kpl

32.22 €
-10%

3 kpl

45.63 €
-15%

4 kpl

57.28 €
-20%
Voimassa myös, kun ostat eri makuja
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #67891.MASTER | EAN 7350132940501

Beta-carotene on Star Nutritionin ravintolisä, joka sisältää jopa 50 mg beetakaroteenia kapselia kohti. Riittoisuus on 60 päivää, vastaten normaalia tankkausjaksoa.  

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste. Keho pystyy varastoimaan beetakaroteenia elimistöön muun muassa ihonalaista rasvaa hyödyntäen. Runsas beetakaroteenin saanti voi sen vuoksi antaa iholle syvemmän värisävyn. Tämä tuote sisältää 60 kapselia, joissa 50 mg beetakaroteenia kapselia kohti.  

  • 50 mg beetakaroteenia 
  • 60 kapselia 
  • Täysimittainen tankkausjakso 
  • Syvempään ihonsävyyn 

Ihana aurinko ☀ 

Aurinko on koko elämän lähde ja tietysti meitä on monia, jotka pitkän pimeän ajanjakson jälkeen odotamme kevättä ja kesää nauttiaksemme harvoista aurinkoisista päivistä pohjoisessa. Auringonvalon osuessa ihoon keho suojautuu siltä tuottamalla pigmenttiä, minkä johdosta rusketumme.  

Samanaikaisesti on tärkeää suojautua auringolta, noudattaa varovaisuutta altistumisen suhteen sekä käyttää oikeanlaista suojaa, kuten aurinkovoidetta.  

A-vitamiini ja beetakaroteeni 

Beetakaroteeni on A-vitamiinin esiaste. Keho pystyy varastoimaan beetakaroteenia ja tarvittaessa muuntamaan sen A-vitamiiniksi. Beetakaroteeni varastoituu hyvin kehon ihonalaiseen rasvakudokseen. Runsas beetakaroteenin saanti voi johtaa ihon värimuutokseen ja syvempään värisävyyn. 

On tärkeää tietää, että beetakaroteenin aikaansaama ihon värimuutos ei anna iholle suojaa aurinkoa vastaan.  

Tankkaa kehosi hyvissä ajoin 

Jos haluat varastoida elimistöösi enemmän beetakaroteenia, on tärkeää tietää, että se vie aikaa. Normaali tankkausjakso on usein 2 kuukautta, mikä tarkoittaa, että sinun tulisi aloittaa hyvissä ajoin. Beta-carotene sisältää tarkalleen 60 kapselia ja jokainen kapseli antaa jopa 50 mg beetakaroteenia.  

Otetaan ruokailun yhteydessä 

Beetakaroteeni on rasvaliukoinen aine. Parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi näitä kapseleita tulisi ottaa yhdessä jonkun rasvanlähteen, kuten aterian tai Star Nutritionin Omega-3-tuotteen kanssa. Tarvitset päivittäin yhden kapselin, jonka otat kun se sinulle sopii.  

Annosten määrä pakkauksessa: 60 kpl. 

Suositeltu päivittäinen annostus: Ota 1 kapseli päivittäin. Älä ylitä päiväkohtaista annostelusuositusta.  

Sisältö: 

1 kapseli 

Beetakaroteeni  

50 mg 

Ainesosat ja allergeenit:  Beetakaroteeni, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kapseli (pullulaani), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).