Takaisin
15%
Psychotic Pre-Workout, 35  servings + Insane Labz Shaker

Psychotic Pre-Workout, 35 servings + Insane Labz Shaker

Insane Labz
15%
0 arvostelu

42.41 €
49.90 €
Loppu varastosta
0 arvostelu

Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
1x Psychotic Pre-Workout, 35 servings
1x Insane Labz Shaker, 600ml
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #SETINZSHAKE
Psykoottinen ennakkoharjoittelu, Insane Labzin ravintolisä, on erittäin suuriannoksinen PWO + Insane Labz Shaker
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat
Psychotic Pre-Workout, 35 servings

Psychotic Pre-Workout, ravintolisä Insane Labzilta, on tehonlisääjä joka sisältää innovatiiviset ainesosat ja suuret annostukset tunnettuja aktiivisia ainesosia. 

  • Suuret annostukset ainesosia ja vahvat pitoisuudet
  • Huikeat 400 mg kofeiinia per annos
  • Sisältää: Cocoteanol, AMPiberry, Cordyceps ja Centella asiatica

Psychotic Pre-Workout tuotemerkiltä Insane Labz ei peittele sitä, mitä se on. Psychotic Pre-Workout on tehonlisääjä, joka perustuu suuriin annosmääriin piristeitä. Ainutlaatuinen koostumus on tarkoitettu käytettäväksi noin 30 minuuttia ennen fyysistä aktiviteettia, eikä sitä tule nauttia lähellä nukkumaanmenoaikaa.  

Psychotic Pre-Workout sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat mennä salille ja antaa kaikkensa. Tuotteen korkea kofeiinipitoisuus (400 mg per annos) takaa lisääntyneen suorituskyvyn lihaskestävyysharjoittelussa sekä paremman lihaskestävyyden. Lisäksi sen avulla olet virkeämpi ja pystyt keskittymään paremmin.  

Psychotic Pre-Workout yhdistää innovatiiviset ainesosat, kuten Cocoteanol, AMPiberry, Cordyceps ja Centella Asiatica, tunnettuihin ainesosiin, kuten beeta-alaniini ja kreatiini. Kreatiini on ehdoton aine todelliselle urheilijalle. 

Psychotic Pre-Workout ei ole tavallinen tehonlisääjä, joten aloita käyttö vain 0,5 mitallisella voidaksesi arvioida sen vaikutusta. 

Annosten lukumäärä pakkauksessa: 35 kpl. 

Suositeltu päiväannos: Sekoita 0,5 - 1 mitallista (1 annos) 200 – 300 ml:aan vettä ja juo 30 min ennen fyysistä aktiviteettia. Älä käytä lähellä nukkumaanmenoaikaa. Suositeltua päivittäisannosta ei saa ylittää.  


Insane Labz Shaker, 600ml
  • Sileä
  • 400 ml
  • Vuodonkestävä

Käytä ravistinta täydentääksesi tyylikkäällä Insane Labz -logoilla.

Psychotic Pre-Workout, 35 servings

Ainesosataulukko:

Sisältö:

Per 0,5 mitallinen (3,1 g)

Per mitallinen (6,2 g)

Beeta-alaniini

1 515 mg

3 030 mg

Kreatiinimonohydraatti

500 mg

1 000 mg

Kofeiini

200 mg

400 mg

Cocoteanol

50 mg

100 mg

-josta teobromiini kaakaota

25 mg

50 mg

-josta Camellia sinensis

25 mg

50 mg

AMPiberry (juniperus communis)

12,5 mg

25 mg

Cordyceps-uute

0,5 mg

1 mg

Centella Asiatica

0,5 mg

1 mg

Ainesosat:

Watermelon: Beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, vedetön kofeiini, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo, kalsiumoksidi), luonnolliset ja keinotekoiset aromiaineet, Cocoteanol™ (50 % Theobroma cacao, 50 % Camellia sinensis), AMPiberry® (Juniperus communis), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi), väriaine (alluranpunainen ac†), Cordyceps-uute polysakkaridit (Cordyceps sinensis), rohtosammakonputki (Centella asiatica). †Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käytökseen ja keskittymiskykyyn. 

Rainbow Candy: Beeta-alaniini, kreatiinimonohydraatti, vedetön kofeiini, maltodekstriini, luonnolliset ja keinotekoiset aromiaineet, happamuudensäätöaine (omenahappo), Cocoteanol™ (50 % Theobroma cacao, 50 % Camellia sinensis), AMPiberry® (Juniperus communis), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kalsiumsilikaatti), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), väriaineet (tartratsiini†, briljanttisininen fcf), Cordyceps-uute polysakkaridit (Cordyceps sinensis), rohtosammakonputki (Centella asiatica). †Saattaa vaikuttaa negatiivisesti lasten käytökseen ja keskittymiskykyyn.

Säilytys:

Säilytettävä lasten ulottumattomissa hyvin suljetussa alkuperäispakkauksessa.

 

Lisätietoja:

Tämä on ravintolisä, jota ei tule käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ota huomioon monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion sekä terveellisen elämäntavan tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Jos olet raskaana, imetät, olet sairas tai sinulla on lääkitys, sinun tulee olla yhteydessä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Sisältää kofeiinia. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville (400 mg per annos).