Kermainen ja taivaallisen hyvä jäätelö suklaan ja hasselpähkinän maulla! Koristele kaakaonibseillä, suklaasiirapilla ja hasselpähkinärouheella. Tämä jäätävän hyvä ja kermainen herkku on valmistettu ilman sokeria, mutta on silti maukas ja makea! 

Ainesosat 

4 annosta

200 g kylmää kookoskermaa/kookosmaitoa purkista

100 ml vapaavalintaista maitoa

1 pakastettu banaani

1 rkl stevia-jauhetta

50 g Whey-80 Chocolate Hazelnut Nougat, Star Nutrition

30 g kaakao

1 rkl hasselpähkinärouhetta

1 rkl kaakaonibsejä

Toimi näin

  1. Sekoita kaikki pohja-ainekset (odota hasselpähkinöiden ja kaakaonibsien kanssda) tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. 
  2. Kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja ripottele päälle hasselpähkinärouhe ja kaakaonibsit 
  3. Laita vuoka pakastimeen vähintään 2–3 tunniksi, kunnes jäätelö on asettunut
  4. Ennen tarjoulua, anna jäätelön olla huoneenlämmössä pari minuuttia ennen lusikointia. Nauti!

Ravintosisältö

Ravintosisältö per annos

  • Energiaa 228 kcal
  • Rasvaa14 g
  • Hiilihydraatteja 12 g
  • Proteiinia 13 g
Osta reseptin tuotteet
Myyntimenestys
+ 30 vaihtoehtoa
Myyntimenestys
+ 30 vaihtoehtoa
908 arvostelu
26.90 €
Osta
Osta
Määräalennus
6.90 €

Lisää reseptejä