Takaisin
Määräalennus
SmartSupps Vitamin D3, 200 tabs

SmartSupps Vitamin D3, 200 tabs

SmartSupps
Määräalennus
1 arvostelu

9.90 €
Norm.hinta 9.90 €
110.00 € / kg
Loppu varastosta
1 arvostelu

Osta enemmän - säästä enemmän:

1 kpl

9.90 €

2 kpl

17.82 €
-10%

3 kpl

25.26 €
-15%

4 kpl

31.68 €
-20%
Voimassa myös, kun ostat eri makuja
Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun tuotetta on taas varastossa.
Sulje
Haluatko ilmoituksen, kun tuote on taas saatavilla?
Keskeytä
product.backinstock.successmessage
!
Ikävä kyllä tämä tuote on loppu varastostamme.
Ilmainen toimitus yli 49 €
Ilmainen palautus
Hintatakuu


SKU #9019091.MASTER | EAN 7340028812982

Vitamin D3 - SmartSuppsin D-vitamiinilisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. D-vitamiinin saanti on tärkeää vastustuskyvylle, lihasten toiminnalle ja luustolle.

Lue lisää
Tietoa
Arvostelu
Ravintosisältö & ainesosat

Vitamin D3 - SmartSuppsin D-vitamiinilisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. D-vitamiinin saanti on tärkeää vastustuskyvylle, lihasten toiminnalle ja luustolle.

  • Tärkeää luustolle, lihasten toiminnalle ja vastustuskyvylle
  • Pohjoisilla leveysasteilla tästä vitamiinista on yleisesti puutetta
  • 50 µg/2000 IU per tabletti (vasta 1000% DRI:stä, päivittäisestä suositusannoksesta)
  • Erittäin edullinen
  • Puolen vuoden käyttömäärä/pakkaus

D-vitamiinilla on tärkeä tehtävä vastustuskyvyn, luuston ja lihasten toiminnassa. Paras D-vitamiinin lähde on aurinko, minkä vuoksi D-vitamiinia kutsutaankin ”aurinkovitamiiniksi”. Pohjoisilla leveysasteilla auringon määrä on suurimman osan vuodesta liian heikko muodostamaan riittävän määrän D-vitamiinia. Näin ollen liian vähäisistä D-vitamiinitasoista on tullut yleinen ongelma, mikä puolestaan on tehnyt ravintolisän käytöstä suosittua.

Jokainen SmartSupps D3-vitamiinitabletti sisältää 50 μg D-vitamiinia (1000% DRI:stä) kolekalsiferolin imeytyvässä muodossa. Pakkaus sisältää 200 tablettia, joten jokainen purkki riittää vähintään puoli vuotta.

Suositeltu päivittäinen annos: 1 tabletti (50 µg/2000 IU, 1000% DRI:stä) päivässä aterian yhteydessä.

Annoksia purkkia: 200.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Antal doser per förpackning: 200 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 tablett per dag i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Ravintolisä, joka sisältää vitamiini D3:a. Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Sisältö

1 tabletti

Vitamiini D3

50 ug (1000%*)

*Päivittäisen saannin vertailuarvosta.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä.

Ainesosat: Täyteaineet (Di-kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo), kolekalsiferoli, hajotusaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (kasvip. rasvahappojen magnesiumsuolat)

Allergeenit: Valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään myös soijalesitiiniä, maitoa ja kalaa (omega-3), ja voi sisältää niiden jäämiä.

Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa huoneenlämmössä.